Рішення Tkeycoin делегатам 42 країн на АПА-2019 продемонструвала група IT-компаній TKEY — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
АКЦІЯ

Рішення Tkeycoin делегатам 42 країн на АПА-2019 продемонструвала група IT-компаній TKEY

Фондовий ринок
214
На засіданні Постійного комітету Азіатської парламентської асамблеї (АПА) доповідь про значення цифровізації економіки для держави і суспільства представила група IT-компаній TKEY. У заході взяли участь депутати Держдуми РФ, а також представники парламентів 42 країн Азії та Азіатсько-Тихоокеанського регіону. Міжпарламентський форум пройшов в Росії 18-21 квітня.
Доповідь мала особливу значущість і актуальність, про що свідчить те, що вона була єдиною в регламенті триденної конференції, а також розглядалася на засіданні, де обговорювалися питання сталого розвитку держав і викорінення бідності. Крім того, зрозуміло, що застосування цифрових технологій має вагоме значення для розвитку нових секторів економіки, що з’явилися нещодавно на тлі стрімкої зміни формату традиційних фінансових інструментів.
Озвучив доповідь генеральний директор TKEY Максим Якимов. Він зазначив, що комплекс заходів, спрямованих на підвищення якості життя населення країн-учасниць АПА, може бути реалізований оперативно і з мінімальними витратами за умови створення цифрової економіки на базі блокчейн-технологій. Максим Якимов продемонстрував переваги створеної компанією платформи для проведення платежів без посередників — Tkeycoin. Ця цифрова платформа дасть можливість країнам залучати більше інвестицій, зробити економіку конкурентоспроможною, значною мірою скоротити бідність і корупцію, оскільки робить прозорими і захищеними фінансові та господарські відносини на ринку.
Керівники TKEY провели кілька зустрічей з представниками країн-учасниць АПА і заручилися підтримкою багатьох тих, хто виявив інтерес до впровадження системи блокчейн на державному рівні.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас