Конференція InsuranceNEXT — візуалізація майбутнього в страхуванні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Конференція InsuranceNEXT — візуалізація майбутнього в страхуванні

Фондовий ринок
105
Конференція InsuranceNEXT — візуалізація майбутнього в страхуванні
Страховий ринок в кожній країні є індикатором стану економіки. Рівень розвитку різних галузей і зростання ВВП безпосередньо пов’язані з глибиною проникнення страхування в структуру управління ризиками підприємств і громадян. Український страховий ринок перебуває на етапі становлення і трансформації в нову цифрову реальність.
Яким буде майбутнє страхової галузі та чи стане страхування необхідною та доступною послугою для кожного українця, про це ми поговоримо на
Організованій Українською Федерацією Страхування, організатором спеціалізованих заходів для фінансового товариства BankOnline та журналом про цифрову економіку та фінтех Future.
Коли: 13 червня 2019 року з 9.00 до 18.00
Де: UBI Конференц Хол «SPACE», м.Київ, вул. Дорогожицька, 8 (6 поверх)
Учасники: Представники державних органів, які здійснюють політику у фінансовій та інфраструктурній галузі, міжнародні експерти, банківське співтовариство, представники страхових і перестрахувальних компаній Німеччини, Австрії, Швейцарії, Польщі, Італії, Великобританії та інших країн.
Кому буде цікаво: представникам ризикового та лайфового страхування, перестрахувальникам і страховим брокерам, регуляторних інституцій, банкам, інвесторам, стартапам та акселератору, і всім хто вірить в цифрове майбутнє України
Про що будемо говорити:
Разом з міжнародними експертами та представниками української влади ми поговоримо про побудову digital-держави і про те, як страхуванню стати невід’ємною частиною цієї системи.
Представники успішних іноземних фінтех- бізнесів розкажуть про те, як бізнес переходить до відкритих екосистем, щоб ставати максимально зручним для кожного клієнта. Ми розглянемо тільки реальні бізнес моделі та кейси успішних компаній.
Окрема частина дискусії буде присвячена питанням споживчого досвіду. Ми обговоримо вже існуючі моделі і канали продажів на українському страховому ринку, ефективність крос-продажів з банками. Разом з представниками вітчизняного страхового ринку та іноземними колегами ми поговоримо про те, як змінюється споживач, яка комунікація йому потрібна. Учасники конференції отримають практичні поради про те, як трансформувати існуючі канали продажів в нову цифрову реальність.
«Конференція покликана відповісти на запитання, не де ми знаходимося зараз, а які нові можливості відкриваються для ринку страхування та його партнерів в найближчому майбутньому. Український ринок страхування і фінансових послуг неодноразово демонстрував свою здатність швидко і якісно впроваджувати інновації, які стають популярними серед його клієнтів. Тому INSURANCE NEXT чудовий майданчик для тих, хто дивиться вперед», — заявив Андрій Перетяжко, президент Української федерації страхування.
«Діджіталізація економіки України — пріоритетний напрямок держстратегії та електронне страхування його невід’ємна частина. Вже сьогодні в моторному страхуванні діє повністю цифровий цикл — від продажу поліса до врегулювання страхової події. Тому на даний момент кожному гравцеві на страховому ринку важливо розвиватися в ногу з часом. Наша конференція допоможе зорієнтуватися в світових трендах і дасть можливість послухати успішні кейси в світі і Україні від перших осіб», — зазначила Кейт Щеглова, видавець Future magazine, науковий редактор The Fintech Times (Лондон).
Для читачів «Мінфіну» спеціальна 10% знижка за ПРОМО кодом MF2019
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас