Альфа-Банк Україна отримав чотири нагороди від "Фінансового клубу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна отримав чотири нагороди від "Фінансового клубу"

Особисті фінанси
31
24 квітня «Фінансовий клуб» оголосив переможців щорічного дослідження «50 провідних банків України 2019» і вручив нагороди на церемонії Financial Club Awards. Альфа-Банк Україна отримав першість у номінаціях «Класичний депозит» і «Преміальний банкінг», а також піднявся на 3-тє місце в загальному рейтингу банків.
Альфа-Банк Україна продовжує з року в рік підвищувати свої позиції в загальному рейтингу завдяки динамічному зростанню фінансових показників і розширенню діяльності. Цього року банк піднявся на одну позицію, порівняно з 4-м місцем минулого року. За два роки банк поліпшив свій рейтинг на 10 позицій.
Традиційно рейтинг відзначає нагородами і професіоналів банківського та фінансового ринку, які продемонстрували видатні результати. Так, перше місце в номінації «Кращий фінансовий директор банку» заслужено посів Дмитро Сєрьожин, головний фінансовий директор Альфа-Банку Україна. За результатами дослідження «Фінансове визнання», в номінації «Представники фінансового сектору» перше місце зайняв Роман Шпек, голова ради Незалежної асоціації банків України, старший радник Альфа-Банку Україна.
Крім цього, топ-менеджери Альфа-Банку Україна були відзначені в інших номінаціях рейтингу. Зокрема, Ігор Вірясов, директор з масового і середньому бізнесу, увійшов у топ-3 найкращих корпоративних банкірів. Олексій Карчажкін, директор з роздрібного бізнесу, зайняв друге місце в номінації «Кращий роздрібний банкір», Олена Лук’янчук, операційний директор, також на другому місці серед кращих операційних директорів України.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас