Таскомбанк увійшов до ТОП-10 рейтингу "50 провідних банків України 2019" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк увійшов до ТОП-10 рейтингу "50 провідних банків України 2019"

Особисті фінанси
60
За результатами щорічного дослідження «Фінансового клубу» ТАСКОМБАНК увійшов до ТОП-10 рейтингу «50 провідних банків України 2019», піднявшись одразу на 4 позиції порівняно з результатами минулого року.
ТАСКОМБАНК посів перше місце в номінації «Ощадний вклад», а також увійшов до ТОП-10 лідерів ринку в таких номінаціях:
  • «Класичний депозит» — 2 місце;
  • «Обслуговування юридичних осіб» — 2 місце;
  • «Обслуговування фізичних осіб» — 7 місто;
  • «Карткові кредити» — 8 місце;
  • «Мобільний банкінг» — 9 місце;
  • «Кредити МСБ» — 10 місце.
«Входження ТАСКОМБАНКУ до ТОП-10 рейтингу — це, перш за все, результат ефективної роботи професійної згуртованої команди банку та, безперечно, досягнення наших клієнтів та партнерів, які нам довіряють. Адже довіра — найважливіша складова успіху, і не тільки в банківському бізнесі. Разом ми вже багато чого досягли і ставимо перед собою амбітні плани на майбутнє. Сьогоднішній час відкриває перед нами нові можливості й вимагає дій для розвитку. Сьогодні можна з гордістю сказати, що обравши курс на інновації, відкритість та побудову довгострокових партнерських відносин з клієнтами, ми прийняли правильне стратегічне рішення, а подібні нагороди тільки підтвердження цьому. ТАСКОМБАНК і надалі буде розвивати взаємовигідне партнерство й надавати своїм клієнтам якісні фінансові послуги європейського рівня, які в першу чергу відповідають їх потребам», — підкреслив Голова Правління АТ «ТАСКОМБАНК» Андрій Комаріст.
Рейтинг було складено на основі щомісячних даних Національного банку, квартальної та річної звітності, а також внутрішньої інформації банків. Дослідницька група враховувала дані за більш ніж 120 показниками: інформацію щодо процентних ставок із залучення та розміщення коштів, щодо умов кредитування, територіальної присутності банків, рівня інформаційних технологій, що використовуються банком, гнучкості підходів до оцінки кредитних ризиків та за низкою інших показників, що характеризують основні напрямки діяльності.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас