Двох співробітників ДФС підозрюють у розтраті 38 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Двох співробітників ДФС підозрюють у розтраті 38 млн гривень

Кримінал
335
Слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР) повідомили про підозру двом посадовим особам головного управління ДФС у Дніпропетровській області в розтраті 38 млн гривень.
Зазначається, що під час перевірки підприємства вони виявили значні порушення податкового законодавства, але в акті перевірки не зафіксували.
“Через такі дії з державного бюджету України цьому підприємству незаконно перерахували ПДВ в розмірі понад 38 мільйонів гривень”, – йдеться в повідомленні.
У прес-службі повідомили, що співробітники ДБР проводили обшуки в податковій інспекції, в комерційних підприємствах і за місцем проживання посадових осіб ДФС.
“За результатами обшуків, вилучено печатки, комп’ютерну техніку та документи фінансової звітності підприємств з ознаками фіктивності. Досудове розслідування триває. У разі доведення провини, посадовим особам ДФС загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на термін до трьох років”, – йдеться в повідомленні
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас