Американська віза ЕВ-5 приваблює все більше українських сімей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Американська віза ЕВ-5 приваблює все більше українських сімей

Особисті фінанси
2513
У світлі посилення європейських законів щодо офшорів, дедалі більше українських бізнесменів стало замислюватися про перенесення своїх західних компаній до США. Інвесторів приваблює надійна правова і банківська системи, дух підприємництва та наявність великого платоспроможного ринку.
Важливим фактором у виборі країни також є можливість отримати американський вид на проживання за інвестиції і забезпечити собі запасний аеродром на випадок погіршення політичної ситуації. Щоб стати резидентом США в якості інвестора (віза ЕВ-5), необхідно вкласти від 500 тис. доларів у місцевий бізнес-проект і створити не менше 10 робочих місць.
Американська віза ЕВ-5 приваблює все більше українських сімей
Хто і чому їде
«Ми помітили, що зацікавленість у ЕВ-5 з-поміж українців продовжує зростати у 2019 році, – зазначає Джон Рот, імміграційний юрист і президент компанії EB-5 Analytics. – За словами наших клієнтів, таке рішення не в останню чергу продиктовано невизначеністю політичного курсу країни у зв’язку з президентськими і парламентськими виборами».
Втім, як розповідає експерт, бізнесмени не прагнуть виїхати з України назавжди. Навпаки, більшість вважає за краще обмежитися отриманням альтернативного виду на проживання, що не зобов’язує постійно перебувати за кордоном. Переїжджають, як правило, дружини і діти – з метою вивчення англійської та отримання престижної освіти.
Чи всім дадуть
Імміграція до США ніколи не була простою процедурою. Як правило, необхідно пройти безліч перевірок і володіти бездоганною репутацією: наявності коштів не достатньо, потрібно довести чистоту їх походження. Багато що також залежить від того, наскільки життєздатним виявиться бізнес-проект, в який були здійснені інвестиції.
«Як імміграційний юрист з більш ніж 20-річним досвідом, можу з упевненістю сказати, що без належної попередньої перевірки важко передбачити ймовірність успіху, – підкреслює Джон Рот. – Однак, якщо претендент має гарну репутацію і вдало обрав інвестиційний проект, бізнес-імміграція до США стає чи не найдоступнішим і навіть вигідним у фінансовому плані способом отримання закордонного резидентства».
Американська віза ЕВ-5 приваблює все більше українських сімей
Джон Рот отримав вищу освіту в сфері права та фінансів і є імміграційним юристом і членом Американської асоціації імміграційних юристів з 1995 року. Джон почав працювати юристом в сфері EB-5 в 2008 році.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас