Кредитна картка "Все можу" – в ТОП-2 кращих кредиток України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кредитна картка "Все можу" – в ТОП-2 кращих кредиток України

Особисті фінанси
28
За версією «Простобанк Консалтинг» ВСЕМОЖУ від ПУМБ увійшла в ТОП-2 кращих кредитних карток номінації «“Кращий банківський продукт І кварталу 2019 року”:https://www.prostobank.ua/prostobank-awards/2019/credit-card» рейтингу Prostobank Awards.
Картки-номінанти оцінювалися за шістьма критеріями. Враховувалися умови проведення операцій, пільговий період, максимальна сума кредиту, клас карти, величина щомісячного мінімального внеску та готовність банку аналізувати кредитоспроможність клієнта без довідки про дохід.
«Ми створювали картку ВСЕМОЖУ так, щоб вона була проста і зрозуміла для клієнтів. Ніяких страховок та прихованих комісій, грейс-період до 62 днів, оплата комунальних та інших платежів у грейс-період через ПУМБ онлайн та унікальна для українського ринку послуга – зняття кредитних коштів без комісії у всіх банкоматах світу – ці та інші переваги картки вже оцінили клієнти банку. Так, за 2018 рік ми видали більше 450 тисяч кредитних карток ВСЕМОЖУ і попит на них постійно зростає. Тому що кредитка ВСЕМОЖУ – вигідний та зручний платіжний інструмент. І рейтинг це тільки підтверджує», – прокоментував Дмитро Поліщук, директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ.
Замовити картку можна на сайті банку. Також ВСЕМОЖУ можна замовити в Viber та забрати у найближчому відділенні ПУМБ.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас