Електромобілі Hyundai можна буде налаштовувати за допомогою смартфона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Електромобілі Hyundai можна буде налаштовувати за допомогою смартфона

Технології&Авто
193
Майбутні повністю електричні моделі компанії Hyundai можна буде налаштовувати за допомогою спеціального додатка на мобільному гаджеті.
Про це повідомляє прес-служба південнокорейського автовиробника.
Нова система дозволить власнику контролювати і вносити зміни в сім основних робочих характеристик автомобіля. Наприклад, водій зможе збільшити максимальний обертовий момент агрегату, регулювати інтенсивність прискорення і уповільнення, змінювати рівень рекуперації енергії під час гальмування, а також задавати значення максимальної швидкості. При цьому програма зможе самостійно запропонувати оптимальні налаштування, виходячи з заданого на навігаторі маршруту.
Крім того, система може рекомендувати особливі налаштування як для максимально спортивної їзди, так і для економного пересування.
«Hyundai Motor Group планує випустити 44 моделі екологічних автомобілів до 2025 року, в тому числі 23 моделі електромобілів. У зв’язку з цим ми активно вивчаємо можливості застосування нових технологій і послуг, пов’язаних з автомобілями, які не спалюють пальне, — зазначив науковий співробітник Hyundai О Чонсу. — Розробляючи революційні мобільні рішення на зразок цього, ми продовжимо підвищувати задоволення від експлуатації електромобілів, адаптованих до особистих вподобань користувачів».
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас