На допомогу венесуельцям по всьому світу збирають $1 млн в криптовалюті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На допомогу венесуельцям по всьому світу збирають $1 млн в криптовалюті

Світ
235
В ході благодійної кампанії, спрямованої на збирання пожертвувань в криптовалютах на суму $1 млн венесуельцям, кількість бенефіціарів сягнула 60 тисяч осіб, а зібрана сума склала $272 тисячі, повідомляє Bits.media.
Як заявив один з організаторів акції Стів Ханке (Steve Hanke) в інтерв’ю National Public Radio, в рамках кампанії під назвою Airdrop Venezuela використовується наявна інфраструктура блокчейна і електронного гаманця, створена мексиканським стартапом AirTM і підключена до банківської системи. Згідно з повідомленням, випущеним восени 2018 року, крім токена AirUSD, номінованого в доларах США, електронний гаманець також підтримує дев’ять криптовалют.
Професор Ханке сказав NPR, що кампанія спрямована на те, щоб 100 тисяч венесуельців, які пройшли верифікацію, були зареєстровані для отримання пожертв на суму $1 млн. Завдяки 60 тисячам бенефіціарам було зібрано $272 тисяч з моменту запуску кампанії восени 2018 року.
Ханке підкреслив, що наміри AirDrop Venezuela “чисто гуманітарні і не мають політичної мотивації. Ми просто хочемо допомогти людям і надати їм купівельну спроможність”.
Нагадаємо, зі сховища Центрального банку Венесуели влада країни вивезла 8 тонн золота для подальшого продажу за кордон.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас