Таскомбанк — у ТОП-10 банків, яким довіряють свої вклади заможні українці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк — у ТОП-10 банків, яким довіряють свої вклади заможні українці

Особисті фінанси
22
«Мінфін» опублікував дослідження, де з’ясував, яким банкам довіряють свої вклади заможні українці. За результатами аналізу ринку депозитів фізичних осіб, ТАСКОМБАНК увійшов до ТОП-10 банківських установ, в яких українці зберігають крупні вклади.
Як повідомила редакція «Мінфіну», експерти проаналізували дані на 1 березня 2019 року за депозитами фізичних осіб, опубліковані Національним банком України, й склав перелік банків, яким українці довіряють значні суми депозитів — у гривні та в іноземній валюті.
«У випадку банкрутства банку держава гарантує його вкладникам виплату депозитів лише на суму до 200 тис. грн. Все, що перевищує цю планку, клієнти розміщують на свій страх та ризик», — підкреслила редакція фінансового порталу.
ТАСКОМБАНК увійшов до ТОП-10 банків, у яких українці зберігають гривневі вклади від 200 до 500 тис. грн., а також валютні вклади від 500 тис. грн (в еквіваленті).
У повідомленні йдеться, що до списку фінансових установ, де зберігається найбільше валютних депозитів на суму від півмільйона гривень, потрапило одразу 3 великих банки з приватним капіталом, зокрема ТАСКОМБАНК. Особливо примітний результат ТАСКОМБАНКУ: загальну суму в 3,5 млрд грн. йому забезпечило всього 447 вкладів.
Джерело: minfin.com.ua
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас