Перша хвиля проекту "Агро школа" завершилася — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перша хвиля проекту "Агро школа" завершилася

Особисті фінанси
39
У Креді Агріколь завершилося навчання першої хвилі учасників проекту «Агро школа». Урочисте вручення дипломів випускникам відбулося на початку квітня у Києві.
«Агро школа» стала інноваційним проектом на ринку. Вона дозволяє поглибити знання наших співробітників щодо агротехнологій, виробничого агропроцесу, відчути на практиці реалії аграрного бізнесу та роботи фермерів. Протягом навчального процесу агроексперти банку та провідних агрокомпаній ділилися унікальними знаннями й накопиченим досвідом з учасниками проекту. Щойно ми вручили дипломи нашим випускникам, а вже за тиждень стартує навчання другого набору студентів. Але ми не зупиняємося на цьому, ми прагнемо розширити кордони проекту, долучивши до нього в якості слухачів клієнтів та співробітників з інших країн групи Креді Агріколь. Адже ми віримо, що знання – це додаткова цінність для наших працівників, клієнтів та партнерів, а експертиза – одна з сильних сторін банку», – коментує Лариса Бондарєва, заступник Голови Правління, відповідальна за корпоративний бізнес, МСБ та агрі-агро Креді Агріколь Банку.
Спікерами «Агро школи» виступили агроексперти та агроаналітики банку, а також менеджмент провідних агрокомпаній, авторитетні експерти агроринку.
«Ідея «Агро школи» полягала у тому, щоб навчити співробітників банку думати як аграрій, планувати як аграрій, аналізувати як аграрій. Ми створили ефективну концепцію навчання та вдосконалення агрознань. Студенти «Агро школи» отримали не тільки потужну теоретичну базу, але й змогли побачити роботу сільськогосподарських підприємств на практиці, відчути себе частиною виробничого процесу», – коментує Наталія Порвіна, директор департаменту підтримки агро бізнесу Креді Агріколь Банку.
Теми модулів:
  • Посівна кампанія та основні витратні матеріали
  • Технологія вирощування основних сільськогосподарських культур
  • Збір врожаю, реалізація сільськогосподарської продукції, трейдинг, логістика
  • Тваринництво та біобезпека
  • Переробка сільськогосподарської продукції
  • Агроаналіз та підведення підсумків.
У рамках навчання студенти відвідали сільськогосподарські та переробні підприємства, постачальників сільськогосподарських послуг та техніки, трейдингові компанії.
Під час «Агро школи» студенти змогли побачити безпосередньо процес агровиробництва та долучитися до цього процесу – оцінити умови вегетації рослин, розрахувати потенційний врожай сільгоспкультур, покерувати агротехнікою тощо.
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас