Samsung пообіцяла розібратися, що не так з ранніми зразками Galaxy Fold — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung пообіцяла розібратися, що не так з ранніми зразками Galaxy Fold

Фондовий ринок
1585
Вчора в мережі з’явилися повідомлення низки експертів про виниклі проблеми зі зразками складних смартфонів Galaxy Fold, наданих їм компанією Samsung для огляду. Схоже, що вони зіткнулися з цілою низкою дефектів, в основному пов’язаних з інноваційною технологією складання дисплея пристрою.
У зв’язку з цим Samsung виступила із заявою, в якій пообіцяла, що «ретельно перевірить ці пристрої, щоб визначити причину проблеми». За словами репортера Wall Street Journal Джоани Стерн (Joanna Stern), запланований на 26 квітня старт продажів складаного телефону поки що ніхто не відміняв.
Відразу відзначимо, що не у всіх отриманих оглядачами Galaxy Fold спостерігаються такі проблеми. Наприклад, ресурс engadget.com повідомив, що проблем з шарніром OLED-дисплея або пластиковим покриттям екрану Galaxy Fold у них поки що не виникало.
Samsung: «Обмежену кількість ранніх зразків Galaxy Fold було надано ЗМІ для ознайомлення. Ми отримали кілька звітів щодо основного дисплея у наданих зразків. Ми ретельно оглянемо ці апарати власноруч, щоб визначити причину проблеми.
Крім того, кілька рецензентів повідомили, що видалили верхній шар на дисплеї, що призвело до пошкодження екрана. Основний дисплей Galaxy Fold має верхній захисний шар, який є частиною структури дисплея, призначеної для захисту екрана від небажаних подряпин. Зняття захисного шару або додавання клею на основний дисплей може призвести до пошкодження. Ми вживатимемо всіх необхідних заходів для того, щоб інформація про це була надана нашим клієнтам».
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас