Microsoft планує випустити 85-дюймову версію дисплея Surface Hub 2 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft планує випустити 85-дюймову версію дисплея Surface Hub 2

Фондовий ринок
196
Стало відомо про те, що розробники з Microsoft готують до виходу на ринок 85-дюймову версію дисплея для конференц-залів Surface Hub 2. Пристрій було продемонстровано на прес-конференції, яка пройшла в Нью-Йорку. Якщо 50-дюймова модель дисплея, яка з’явилася у продажу раніше, має співвідношення сторін 3:2, то новинка виконана у форматі 16:9.
На відміну від меншої версії Surface Hub 2, яка може використовуватися для формування єдиного екрану з чотирьох 50-дюймових дисплеїв, більша модель призначена для солідних компаній, які потребують чогось більшого. На згаданій раніше прес-конференції дисплей був закріплений між двома 50-дюймовими моделями, що дозволило продемонструвати значні розміри у всій красі. Роздрібна вартість новинки і дата початку продажів, на жаль, не були озвучені. Відомо тільки, що перші поставки 85-дюймового монітора Surface Hub 2 повинні початися в наступному році.
Нагадаємо, роздрібна вартість дисплеїв Surface Hub першого покоління становить близько $9000. Пристрій підтримує сервіс Microsoft Teams, який дозволяє здійснювати спільну роботу. В наявності мікрофон дальньої дії, а також поворотна камера, які можна використовувати для здійснення відеодзвінків і проведення нарад віддалено. Швидше за все, більш детальна інформація щодо новинки буде оприлюднена ближче до старту офіційних продажів.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас