У Boeing заявили про завершення випробувань оновленого 737 Max — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Boeing заявили про завершення випробувань оновленого 737 Max

Фондовий ринок
396
Корпорація Boeing провела останнє перед сертифікацією технічне льотне випробування моделі літаків Boeing 737 Max з оновленим програмним забезпеченням. “Ми завершили офіційне технічне льотне випробування з оновленим програмним забезпеченням. Наші технічні та проектні керівники перебували на борту літака. Це був фінальний тестовий політ перед сертифікаційним польотом”, — заявив у середу директор корпорації Денніс Меленберг.
Він розповів, що пілоти провели 120 тестових польотів цих машин загальною тривалістю більш ніж 203 льотних години, використовуючи вдосконалену допоміжну систему маневрування MCAS, збій якої передував катастрофі літака цієї моделі в Ефіопії.
Нагадаємо, корпорація Boeing визнала наявність ще одного збою програмного забезпечення (ПЗ) на літаках Boeing 737 MAX, крім помилки у системі покращення характеристики маневреності MCAS (Maneuvering Characteristics Augmentation System).
Нагадаємо, не так давно генеральний директор Boeing Денніс Меленберг, коментуючи підсумки попередньої доповіді про причини катастрофи літака авіакомпанії Ethiopian Airlines, заявив, що збій в системі поліпшення характеристики маневреності MCAS мав місце на борту обох зазнавших аварії за останні п’ять місяців літаків Boeing 737 MAX.
Зазначимо, що авіакатастрофа сталася 10 березня, в результаті чого загинули 157 осіб. Boeing 737 Max 8, що виконував рейс з Аддіс-Абеби в Найробі, впав приблизно в 60 км на північний захід від ефіопської столиці.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас