ArcelorMittal продає частину активів, аби купити італійський комбінат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ArcelorMittal продає частину активів, аби купити італійський комбінат

Фондовий ринок
393
Єврокомісія схвалила купівлю компанією Liberty House Group частини виробничих активів компанії ArcelorMittal в рамках перепрофілювання бізнесу.
Відповідну інформацію розміщено на сайті ЄК.
Як зазначається в повідомленні, ArcelorMittal узяв на себе зобов’язання продати частину виробничих активів уповноваженим покупцям у рамках наміру купити італійський сталеливарний комбінат Ilva, який є одним із найбільших в Європі.
Така диверсифікація виробничих активів здійснюється на вимогу Єврокомісії для збереження конкуренції на європейському ринку гарячого та холодного прокату та гальванізованих листів вуглецевої сталі.
«Пакет активів, які були обрані ArcelorMittal для реінвестування складається з кількох виробничих майданчиків у Європі. Він включає: інтегровані сталеливарні заводи у Галаці (Румунія) та Остраві (Чехія), комбінати завершеного циклу в Італії, Бельгії, Люксембурзі та Північній Македонії», – йдеться у повідомленні.
Єврокомісія інформує, що Liberty House Group – компанія з реєстрацією у Сінгапурі та штаб квартирою у Лондоні, є приватним підприємством вторинної переробки металу, виробництва сталеливарної продукції, алюмінію та товарів інженерної групи.
ArcelorMittal зі штаб-квартирою в Люксембурзі займається переважно виробництвом та реалізацією виробів із вуглецевої сталі. 40% цієї компанії контролюється індійською родиною Міттал.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас