Уніка запустила спільний проект з інтернет-магазином Pipl.ua і виробником охоронної сигналізації Ajax Systems — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уніка запустила спільний проект з інтернет-магазином Pipl.ua і виробником охоронної сигналізації Ajax Systems

Особисті фінанси
184
Страхова компанія «Уніка» в квітні поточного року запустила унікальний спільний проект з інтернет-магазином Pipl.ua і виробником охоронної сигналізації Ajax Systems. Тепер клієнти, які купують в Pipl.ua обладнання бездротової системи безпеки для будинку Ajax, отримують річний страховий захист свого житла в Уніка.
Чим більша сума покупки устаткування, тим більше страхова сума захисту житла.
Ajax – найтитулованіша бездротова система безпеки в Європі. Пристрої Ajax – це бездротові датчики, які створено для захисту від вторгнень, пожежі і потопу, що дозволяють завжди відчувати свою безпеку і захищеність майна.
У дизайнерських корпусах датчиків Ajax закладені технічні інновації і розумні цифрові алгоритми, які точно визначають небезпеку і мінімізують помилкові тривоги.
Система миттєво повідомляє про тривоги, стійка до злому і глушіння, зручна в управлінні зі смартфона.
Надійне забезпечення захисту інтересів своїх клієнтів і партнерів – основне завдання діяльності Страхової компанії «Уніка». Компанія неухильно виконує взяті на себе страхові зобов’язання перед клієнтами. Щомісячний сумарний обсяг виплат клієнтам Уніка в середньому становить 60 млн. грн.
За матеріалами:
Уніка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас