HP представила ноутбуки та робочі станції з використанням ШІ для виявлення новітніх вірусів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

HP представила ноутбуки та робочі станції з використанням ШІ для виявлення новітніх вірусів

Фондовий ринок
279
Анонсоване компанією нове рішення із забезпечення безпеки робочих місць під назвою HP Sure Sense використовує штучний інтелект (ШІ) з глибоким навчанням для виявлення шкідливих програм в режимі реального часу, включаючи типи, що раніше не зустрічалися.
За словами Енді Роудса (Andy Rhodes), глобального керівника з комерційних персональних систем HP, робота Sure Sense з виявлення шкідливого софта мінімально позначається на продуктивності комп’ютерів.
HP відзначила актуальність створення Sure Sense, бо шкідливе ПЗ продовжує бути великою загрозою для бізнесу. Згідно з дослідженням G Data Security, проведеним в 2017 році, щодня виявляється 350 000 нових типів шкідливих програм.
Також була відзначена більш висока ефективність нового рішення порівняно з попередніми системами захисту, які потребують частих оновлень і нездатних виявити типи шкідливого софту, що раніше не зустрічалися. Програма HP Sure Sense буде доступна в травні цього року.
HP представила низку нових пристроїв з передвстановленою системою Sure Sense, включаючи ноутбуки EliteBook 830 G6, EliteBook 840 G6, EliteBook 850 G6 і EliteBook x360 G6, а також робочі станції ZBook 14u і ZBook 15u.
Додавши рішення Sure Sense новим ноутбукам EliteBook, HP позиціонує представників цієї серії як безпечні рішення, в яких відчувають гостру потребу підприємства. Ноутбуки будуть поставлятися з попередньо встановленою програмою HP Sure Click, що захищає від веб-сайтів і файлів .pdf в браузері, заражених шкідливим і шпигунським ПЗ або вірусами, Windows Defender і контролером безпеки HP Endpoint Security Controller.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас