Hyundai показав новий кросовер (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyundai показав новий кросовер (фото)

Технології&Авто
2037
Компанія Hyundai показала кросовер ix25 другого покоління, який на інших ринках продається під іменами Creta і Cantus.
Новинка отримала дизайн у дусі флагманського позашляховика Palisade і «планшет» мультимедійної системи, вписаний в дизайн центрального тунелю, пише motor.ru. Новий Hyundai ix25 на 30 міліметрів довший і на 10 міліметрів ширший від попередника (4300 і 1790 міліметрів відповідно).
Колісна база кросовера зросла на 20 міліметрів (до 2610 міліметрів). Офіційної інформації щодо моторів немає, але китайські журналісти припускають, що в активі моделі будуть турбомотор 1.4 і «атмосферник» 1.6.
На індійському ринку модель чекають з 1,5-літровими бензиновим і дизельним двигунами. Суттєві зміни відбулися і в салоні. Кросовер отримав вертикальний дисплей мультимедійної системи, на який винесено управління більшістю функцій, усічене знизу кермо, «шайбу» селектора режимів руху Terrain Response, що завідує роботою системи.
В минулому році на автосалоні в Сан-Паулу Hyundai показав розкішну версію Creta Diamond c оздобленням інтер’єру перфорованою шкірою кольору слонової кістки і дисплеями мультимедійної системи для задніх пасажирів.
Hyundai показав новий кросовер (фото)
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас