Близько півмільйона гривень виплатила СГ "ТАС" за договором КАСКО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Близько півмільйона гривень виплатила СГ "ТАС" за договором КАСКО

Особисті фінанси
35
Страшна аварія, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль Skoda Octavia, сталася у Львові.
Водій автомобіля Renault, який рухався зустрічною смугою, виконуючи обгін, не впорався з керуванням та вилетів на смугу, якою їхав клієнт Страхової групи «ТАС». Незважаючи на зусилля обох водіїв, уникнути лобового зіткнення не вдалося. В результаті аварії було розбито передню частину застрахованої автівки: бампер, фари, решітку радіатора, деформовано капот тощо.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, визнала подію, що сталася, страховою та, врегулювавши її, оперативно виплатила страхувальникові належне за укладеними договором страхування «Правильне КАСКО» відшкодування в розмірі заподіяних збитків, що склали 480690 грн.
Нагадаємо, договір «Правильне КАСКО» розроблений спеціалістами Страхової групи «ТАС» на основі вивчення потреб автовласників та з урахуванням їх побажань. Так, договір передбачає мінімум виключень із страхового покриття та причин для відмови у виплаті страхового відшкодування. Водночас договір включає в себе максимальний набір страхових ризиків та розширені можливості в частині виплат без довідок компетентних органів. Виплата страхового відшкодування за договором здійснюється в термін до 15 днів за всіма випадками, крім знищення чи незаконного заволодіння авто, в разі чого відшкодування виплачується в строк до 25 днів.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас