Креді Агріколь банк входить у Топ-3 найнадійніших фінансових установ рейтингу Dragon Capital та видання "Новое время" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Креді Агріколь банк входить у Топ-3 найнадійніших фінансових установ рейтингу Dragon Capital та видання "Новое время"

Особисті фінанси
59
Креді Агріколь Банк входить у ТОП-3 найнадійніших фінансових установ за результатами рейтингу інвестиційної компанії Dragon Capital та видання «Новое время».
«Уже третій рік поспіль Креді Агріколь входить у ТОП-3 найнадійніших фінансових установ. Ми віримо, що слугуємо для свої клієнтів надійним плечем у їхніх фінансових питаннях, адже дотримуємося прозорої діяльності та є стабільними на ринку банківських послуг. Креді Агріколь щороку досягає високих фінансових результатів, що додає впевненості кожному індивідуальному вкладнику при виборі нас як надійного партнера. Саме завдяки довірі наших клієнтів, кількість депозитів у цьому році зросла на 19% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Визнання надійності надихає зростати разом із нашими клієнтами, адже «Весь банк саме для вас!», – коментує Жан-Поль Пьотровскі, Голова Правління Креді Агріколь Банку.
Двадцятку найнадійніших фінансових установ та їхнє розташування у рейтингу визначала інвестиційна компанія Dragon Capital. В основі розрахунку – сума балів, які банк отримав на основі таких показників: достатність капіталу, ліквідність, довіра вкладників, підтримка акціонерів, прибутковість, якість активів та якісні показники (прозорість діяльності банку, збалансованість ризик-менеджменту, репутація).
Надійність Креді Агріколь Банку щороку отримує підтвердження міжнародних та національних рейтингів. Так, уже три роки поспіль Креді Агріколь Банк отримує найвищий із можливих рейтинг Fitch в Україні (довгостроковий рейтинг – AAA), який відображає статус банку, як одного із національних емітентів з найвищими рейтингами.
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас