Автомобілі Volvo для Європи почнуть спілкуватися один з одним — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Автомобілі Volvo для Європи почнуть спілкуватися один з одним

Технології&Авто
227
Компанія Volvo Cars вперше в історії автоіндустрії впроваджує на європейському ринку передову систему безпеки, в основі якої лежать технології для підключених автомобілів і хмарні рішення.
Повідомляється, що транспортні засоби зможуть взаємодіяти один з одним, попереджаючи водіїв про різні небезпеки. Нова платформа використовує функції Hazard Light Alert і Slippery Road Alert, які на автомобілях 2020 модельного року будуть входити в стандартну комплектацію.
Суть функції Hazard Light Alert полягає в наступному: щойно у оснащеного цією технологією автомобіля включається аварійний сигнал, інформація про це передається усім підключеним машинам, які знаходяться неподалік, через хмарний сервіс, попереджаючи водіїв про можливу небезпеку. Функція особливо корисна на поворотах з поганим оглядом і на горбистій місцевості.
У свою чергу, система Slippery Road Alert сповіщає водіїв про поточний і майбутній стан дорожнього покриття. Завдяки анонімному збору інформації про поверхню проїжджої частини система заздалегідь попереджає водіїв про майбутні слизькі ділянки дороги.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас