НБУ та Центробанк Чорногорії домовилися про співпрацю щодо банківського нагляду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ та Центробанк Чорногорії домовилися про співпрацю щодо банківського нагляду

Казна та Політика
152
Національний банк України та Центральний банк Чорногорії підписали Меморандум про співпрацю у сфері банківського нагляду.
Про це повідомляє прес-служба НБУ.
“Національний банк України та Центральний банк Чорногорії підписали Меморандум про співпрацю у сфері банківського нагляду. Підписання Меморандуму відбулося 12 квітня 2019 року у м. Вашингтон, США, під час Весняних зборів Міжнародного валютного фонду та Групи Світового банку”, – йдеться в повідомленні.
У Нацбанку зазначають, що документ сприятиме виконанню двома центральними банками функцій банківського нагляду та належному функціонуванню банківського сектора в обох країнах.
Зокрема, передбачається співробітництво у сфері нагляду за діяльністю материнських організацій та їхніх транскордонних структур з дотриманням вимог національних законодавств обох держав, а саме: обмін інформацією щодо транскордонних підрозділів та їхніх материнських банків, питань ліцензування та ефективного нагляду та протидії і запобігання відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та розповсюдження зброї масового знищення.
Меморандум про взаєморозуміння набирає чинності з дня його підписання і діятиме впродовж необмеженого періоду часу.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас