Креді Агріколь банк входить у Топ-3 найкращих аграрних банків за результатами рейтингу "Фінансовий оскар" журналу "Бізнес" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Креді Агріколь банк входить у Топ-3 найкращих аграрних банків за результатами рейтингу "Фінансовий оскар" журналу "Бізнес"

Особисті фінанси
45
Креді Агріколь Банк відзначений у ТОП-3 в номінації «Аграрний банк» за результатами рейтингу «Фінансовий Оскар» від журналу «Бізнес». Креді Агріколь нагородили за досягнення на ринку кредитування та обслуговування аграріїв.
«Ми вдячні експертам ринку за визнання Креді Агріколь у трійці найкращих аграрних банків України. Ми продовжуватимемо розвивати аграрний сектор, адже віримо в його високий потенціал. Співпрацюючи з клієнтами, Креді Агріколь надає більше, ніж якісний класичний банкінг. Ми прагнемо бути справжніми партнерами, створюючи для клієнтів додаткову цінність. Саме тому ми знаємо і розуміємо бізнес клієнтів, вивчаємо їхні потреби, допомагаємо їм реалізовувати проекти. А досвід та експертиза наших фахівців у поєднанні з унікальними знаннями групи Креді Агріколь дають можливості для спільного розвитку», – коментує Лариса Бондарєва, заступник Голови Правління, відповідальна за корпоративний бізнес, МСБ та агрі-агро Креді Агріколь Банку.
Важливо, що Креді Агріколь входить до рейтингу найкращих банків для агробізнесу за версією журналу «Бізнес» уже четвертий рік поспіль. Індекс рекомендацій клієнтів в агросекторі (CRI) становить 68%, що є найбільшим показником на ринку (за даними GFK-Україна 2018).
Журнал «Бізнес» вже понад 23 роки проводить рейтинг «Фінансовий Оскар». Обрання переможців рейтингу проходить у два етапи. На першому етапі редакція відбирає претендентів, виходячи з показників діяльності фінустанов, динаміки їхнього розвитку та дій на ринку в минулому році. У кожній номінації формується short-list із ТОП-10 претендентів.
На другому етапі фінальне оцінювання претендентів відбувається шляхом відкритого голосування читачів журналу «Бізнес»: експертів фінансового ринку, представників банківської, страхової та фондової спільнот, профільних професійних організацій та регуляторних органів, а також керівників компаній, корпоративних клієнтів фінансового ринку.
Голосування за номінантів проводиться на сайті business.ua протягом місяця. Суму набраних компаніями голосів підраховує редакція. На підставі отриманих результатів визначаються переможці в номінаціях.
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас