Виконавчий директор "Нафтогазу" очолив наглядову раду "Укрнафти" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виконавчий директор "Нафтогазу" очолив наглядову раду "Укрнафти"

Фондовий ринок
199
Виконавчого директора НАК “Нафтогаз України” Юрія Вітренка обрано головою наглядової ради ПАТ “Укрнафта”.
Уточнюється, що відповідне рішення наглядова рада компанії ухвалила на засіданні 11 квітня 2019 року.
Як повідомлялося, акціонери “Укрнафти” на зборах 28 березня оновили склад НР компанії. Членами НР від НАК переобрані: виконавчий директор Юрій Вітренко, директор з юридичних питань Ярослав Теклюк і директор департаменту майнових і корпоративних відносин Поліна Загнітко.
Замість Андрія Коболєва, Сергія Коновця і Костянтина Пожидаєва від “Нафтогазу” до складу НР увійшли екс-заступник міністра фінансів Олена Макеєва, член Стратегічної групи радників з підтримки реформ в Україні Андрій Бойцун та екс-глава НКЦПФР Олег Мозговий в якості незалежних членів ради.
Міноритарні акціонери (група “Приват”) переобрали членом наглядової ради Уріела Цві Лейбера і ввели в його склад Яну Мануїлову. За їхньою пропозицією ще трьома незалежними членами наглядової ради стали гендиректор інвесткомпанії “Он-Лайн Капітал” Микола Почапський, який раніше входив до складу НР “Запорізький завод феросплавів” Андрій Процик і екс-глава Всеукраїнської громадської організації “Спілка геологів України” Павло Загороднюк.
“Укрнафта” в 2018 році збільшила видобуток нафти і газового конденсату на 5% (на 0,069 млн т) в порівнянні з 2017 роком – до 1,448 млн тонн. Видобуток газу скоротився на 2,3% (на 0,026 млн куб. м) – до 1,082 млрд куб. м, виробництво скрапленого газу – на 5,2% (на 6 тис. тонн), до 110 тис. тонн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас