Клієнти ПУМБ отримають ексклюзивні металокерамічні картки Mastercard VIP-класу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клієнти ПУМБ отримають ексклюзивні металокерамічні картки Mastercard VIP-класу

Особисті фінанси
191
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) відновив випуск лімітованої серії металокерамічних VIP-карток на базі преміального продукту World Elite Mastercard®. На сьогодні це унікальна пропозиція на українському ринку.
Клієнти ПУМБ отримають ексклюзивні металокерамічні картки Mastercard VIP-класу
Уже в червні цього року металокерамічну преміум-картку отримають VIP-клієнти банку – в першу чергу ті, хто співпрацює з банком протягом довгого часу, а також розмістили вклади на суму від 1 млн гривень або 100 тис. доларів / євро.
«World Elite Mastercard® – картка найвищого класу від Mastercard. Це ключ до світу унікальних привілеїв та до елітного сервісу, який підкреслює особливий статус власника картки. Картка відкриває доступ до ексклюзивних пропозицій від Mastercard та компаній-партнерів у всьому світі, з нею доступне все розмаїття безцінних вражень: картка дає можливість відвідати найбільш знакові заходи в галузі спорту, музики і кіно. Ми раді, що банк ПУМБ надає своїм клієнтам можливість користуватися унікальним продуктом – металокерамічною карткою World Elite Mastercard®, яка є символом престижу і вишуканого смаку», – зазначила Наталія Байдала, директор з маркетингу Mastercard в Україні та Молдові.
Першу металокерамічну картку ПУМБ випустив в кінці 2017 року. Тоді VIP-картки отримали всього 120 учасників клубу Persona.
«Усі без винятку клієнти, які отримали металокерамічні картки ПУМБ, не просто залишили хороші відгуки, – вони стали «амбасадорами» нашої VIP-картки. Ми постійно отримували запити, як і де можна отримати її отримати. Високий попит зрозумілий – картка підкреслює особливий статус преміальності клієнта. Крім того, до ПУМБ в Україні такі картки не емітував жоден банк: обмежений тираж та ексклюзивність продукту ще більше підігрівали до нього інтерес з боку клієнтів», – прокоментував Дмитро Поліщук, директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ.
Картка випущена до діючого рахунку клієнта та зберігає умови і тарифи відповідно до договору за рахунком. У світі таких карток немає в масовому виробництві – вони виготовляються за індивідуальними замовленнями.
Клієнти ПУМБ, які отримали іменну металокерамічну картку, можуть скористатися рядом переваг від Mastercard: доступом в бізнес-зали аеропортів світу і різноманітністю унікальних travel-сервісів, знижками на послуги готелів, фітнес-клубів та ресторанів, а також багатьма іншими можливостями. Ну, і, звичайно, клієнти ПУМБ отримують статус ексклюзивного володаря унікальної картки.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас