Renault представить доступний електричний кросовер City K-ZE — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Renault представить доступний електричний кросовер City K-ZE

Технології&Авто
981
Концепт-кар City K-ZE дебютував минулого року на виставці в Парижі. Тепер виробник обіцяє, що автомобіль вийде в серійне виробництво – міський позашляховик з електричним мотором. На Шанхайському автосалоні його представлять під ім’ям Renault City K-ZE – і це перший електромобіль Renault в Китаї.
Позашляховик побудували на модульній платформі CMF A, видозміненій під електричні нюанси. Автомобіль стане по суті близьким родичем бюджетного кросовера Renault Kwid. Новинка буде приблизно 3,7 м в довжину. Як заявили в компанії, City K-ZE будуть випускати в Китаї на спільному підприємстві eGT New Energy Automotive – його створили разом з китайським концерном Dongfeng. Підприємство створили спеціально для розробки і виробництва конкурентоспроможних електромобілів.
Технічних деталей Renault поки не повідомляє. Відомо лише, що на одному заряді кросовер зможе подолати до 250 км – правда, поки що це результат вимірів за циклом NDEC. А за загальноприйнятим циклом WLTP запас ходу позашляховика приблизно на 20% менший.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас