День фінансів, 11 квітня: нові курси від Приват24, гривневі мільйонери, поштомати від "Розетки" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 11 квітня: нові курси від Приват24, гривневі мільйонери, поштомати від "Розетки"

653
Четвер, 11 квітня. Від мільйонерів до пенсіонерів:
Гривневі мільйонери в Україні. За інформацією ДФС, станом на початок квітня 2019 року доходи, отримані в 2018 році, у сумі понад 1 млн грн задекларували 2067 громадян. Найбільші суми ПДФО до сплати показали Київ, Миколаївська область, Харківська область, Запоріжжя, Дніпропетровська область. Значні суми доходів задекларували: кияни – 6,7 млрд грн, жителі Дніпропетровської обл. – 2,8 млрд грн.
При цьому зарплати в Україні найнижчі в Європі. Про це заявили у Верховній Раді. Сьогодні в країні існує глибока диспропорція між високою вартістю життя і низькою ціною праці. У 2018 році українська середньомісячна зарплата – 8865 грн (277 євро). У кого ще нижча – читайте тут.
Валюта за новими безготівковими курсами від Приват24. ПриватБанк встановив нові безготівкові курси для клієнтів, які купують валюту онлайн через Приват24 або розраховуються карткою в зарубіжних інтернет-магазинах. За перші 10 днів квітня через онлайн-сервіс обміну валют в Приват24 клієнти Приватбанку купили 8,9 млн доларів і 2,3 млн євро.
Запрацював Антикорупційний суд. 11 квітня розпочав роботу Вищий антикорупційний суд та Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду. Судді склали присягу. За словами Порошенка, 38 нових суддів приступають до виконання обов’язків.
Розенко ж розповів, що буде далі з підвищенням пенсій. Віце-прем’єр-міністр назвав несправедливими заяви про те, що влада згадала про пенсіонерів перед президентським виборами, підвищивши їм пенсії. За його словами, підвищення пенсій не є одноразовою акцією. Послідовне зростання пенсійних виплат триватиме, щойно в Державному бюджеті з’являться додаткові фінансові ресурси.
«Розетка» запустила доставку в поштомати. Інтернет-гіпермаркет і маркетплейс “Розетка” запустив доставку товарів у поштомати. Всі подробиці тут.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас