Amazon і Microsoft поборються за контракт Пентагону на 10 млрд доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon і Microsoft поборються за контракт Пентагону на 10 млрд доларів

Фондовий ринок
484
Компанії Amazon.com Inc і Microsoft Corp. пройшли відбір для подальшої участі в тендері на надання послуг хмарних обчислень для Пентагону в рамках контракту, який може коштувати близько 10 мільярдів доларів.
Про це повідомляє Reuters.
Таку заяву зробило в середу Міністерство оборони США.
“Я можу підтвердити, що AWS (Amazon Web Services) і Microsoft – це компанії, які виконали мінімальні вимоги, зазначені в RFP (запит пропозицій)”, – заявила прес-секретар департаменту міністерства Елісса Сміт.
Через це рішення Oracle Corp і IBM Corp. не братимуть участі в конкурсі на контракт на об’єднану хмарну інфраструктуру захисту Міністерства оборони (JEDI). Контракт є частиною широкої модернізації систем інформаційних технологій Пентагону.
У минулому році Пентагон заявив перед початком тендерних процедур, що контракт на послуги хмарних обчислень може коштувати до 10 мільярдів доларів протягом 10-річного періоду.
За словами керівників галузі, Amazon Web Services, IBM, Microsoft і Oracle були визнаними лідерами на перемогу в тендері. У той час AWS вже була єдиною компанією, затвердженою урядом для обробки секретних і надсекретних даних.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас