Виробники працюють над новітніми хромбуками на базі AMD Ryzen — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виробники працюють над новітніми хромбуками на базі AMD Ryzen

Фондовий ринок
477
Перші хромбуки на базі процесорів AMD були анонсовані на початку цього року на виставці CES 2019. Тепер же ресурс AboutChromebooks повідомляє, що в осяжному майбутньому мобільних комп’ютерів з Chrome OS на процесорах AMD може стати більше і серед них з’являться досить потужні моделі.
Нагадаємо, що представлені на початку року хромбуки є рішеннями початкового рівня. В їх основі лежать аж ніяк не найпродуктивніші, зате дуже дешеві процесори AMD A-серії. Це чіпи, побудовані на архітектурі Excavator і виконані за «стародавнім» 28-нм техпроцесом. Однак в найближчому майбутньому можуть з’явитися більш просунуті хромбуки на процесорах AMD з архітектурою Zen+.
Вивчаючи свіжі коміти до Chromium OS, джерело виявило згадки певного еталонного пристрою з кодовою назвою Zork, який побудовано на материнській платі з кодовою назвою Trembyle. Вивчення цього пристрою показало, що на його платі розташувався якийсь процесор AMD, але, що важливіше, це більш потужний чіп, ніж ті, що використовуються в хромбуках зараз.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас