Підбиваємо підсумки акції «Магічні вісімки» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підбиваємо підсумки акції «Магічні вісімки»

Особисті фінанси
28
Компанія ТОВ «ФК«Кредитон» провела розіграш серед учасників весняної акції« Магічні вісімки ». За умовами акції приватники повинні вподобати сторінку компанії в соціальній мережі Facebook або Instagram, а також прокоментувати акційний пост і відповісти на питання: «З чим у вас асоціюється свято 8 березня?»
Підбиваємо підсумки акції «Магічні вісімки»
Акція проходила в період з 5 по 15 березня 2019 року серед нових і постійних клієнтів сервісу Crediton.ua, а також серед тих, хто вподобав офіційны сторінки Фейсбук і Інстаграм, які можуть не бути зараз або не були раніше клієнтами компанії ТОВ «ФК «Кредитон».
Розіграш грошових призів відбувся 18 березня 2019 року о 17:00 за Київським часом. Був один списку учасників, в який входили:
1) користувачі, які з 5 по 15 березня 2019 р поставили «лайк» (подобається) офіційній сторінці Crediton в соціальній мережі Фейсбук або стали передплатником сторінки в Інстаграм, поставили «лайк» посту з умовами акції і прокоментували пост.
Переможців акції визначалися завдяки незалежному порталу random.org. Перші вісім участників за списком і були переможцями розіграшу грошових подарунків.
Грошові призи у вигляді перерахування грошових коштів на банківську карту переможця були доставлені переможцям після того, як ми з ними зв’язалися (по телефону і написали приватні повідомлення — користувачам Фейсбук і Інстаграм) і отримали підтвердження, що вони згодні отримати призи, вказавши свої банківські дані і надіславши нам документи, що підтверджують особу (копії паспорта та інн).
Переможцями акції стали:
Оксана Петрівна Б., Віталія Леонідівна У., Катерина Юріївна К., Аліна В’ячеславівна, Яна Вікторівна Д.
На прохання наших клієнтів і за законодавством України, переможці мали право відмовитися від офіційного оголошення їх прізвищ та інших даних.
Ми дякуємо всім учасникам за чуйність і активний прояв себе в нашій акції «Магічні вісімки». Бажаємо вам нових перемог і досягнень разом з сервісом Crediton.ua.
За матеріалами:
Crediton
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас