День фінансів, 9 квітня: $14 млрд від заробітчан, вартість теледебатів, "зникнення" грошей з мобілок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 9 квітня: $14 млрд від заробітчан, вартість теледебатів, "зникнення" грошей з мобілок

915
Вівторок, 9 квітня. Про успіхи заробітчан, авіакомпаній і навіть автолюбителів.
Вартість теледебатів. В НОТУ озвучили вартість теледебатів між кандидатами в президенти. За умови, якщо на теледебати на “Суспільному” прийдуть обидва кандидати в президенти, їх вартість становитиме приблизно 5,7 млн грн. Про це повідомив голова правління НОТУ Зураб Аласанія. За його словами, ця сума включає оренду студії, камер, вартість трансляції, а також зарплату працівників.
Найбільш пунктуальні авіакомпанії в березні. Міжнародний аеропорт “Бориспіль” назвав найбільш пунктуальні авіакомпанії, які виконували рейси з аеропорту в березні. Як повідомила прес-служба аеропорту, 100-відсотковий показник пунктуальності мали авіакомпанії: Belavia, Air Baltic, Czech Airlines.
Втрати українців на невідомих послугах мобільних операторів. Офіс ефективного регулювання (BRDO) напрацьовує нормативні зміни, які допоможуть вирішити проблему втрати грошей абонентами мобільного зв’язку через контент-послуги, які вони не замовляли. За словами експертів, гроші з мобільного рахунку можуть зникати саме через контент-послуги, до яких належать мелодії, гороскопи, анекдоти.
Рекордні 14 мільярдів доларів. Трудові мігранти в усьому світі в 2018 році переказали в свої рідні країни рекордні суми грошей. Про це йдеться у звіті Світового банку. За цими даними, більшу частину склали перекази в країни з низьким і середнім рівнем доходу. Цей показник досяг $529 млрд в 2018 році і збільшився на 9,6% – з $483 млрд в 2017 році.
Нові авто на $550 млн. У першому кварталі 2019 року в Україні зареєстровано понад 18 тисяч нових автомобілів. Нагадаємо, що за 12 місяців 2018 року в Україні зареєстрували 80 тисяч нових автомобілів, загальна вартість яких склала $2,4 млрд. Середня вартість автомобіля становить близько $29 тисяч.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас