Креді Агріколь банк подарував києву 15 000 сіянців сосни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Креді Агріколь банк подарував києву 15 000 сіянців сосни

Особисті фінанси
59
Креді Агріколь банк подарував києву 15 000 сіянців сосни
30 березня команда Креді Агріколь Банку приєдналася до всесвітньої екологічної акції «Година Землі» та висадила сіянці у Національному парку «Голосіївський». Загалом банк придбав 15 000 сіянців сосни звичайної та передав співробітникам парку для висаджування на проблемних ділянках. Акція була приурочена до всесвітньої екологічної ініціативи «Година Землі». Минулого року спеціально до цієї акції Креді Агріколь придбав для висаджування 12 000 сіянців сосни.
«Зміна клімату – це серйозний виклик для сучасного світу, саме тому зменшення карбонового сліду знаходиться серед стратегічних цілей групи Креді Агріколь. Паралельно з запровадженням енергоефективних технологій і вдосконаленням процесів банк усвідомлює важливість зменшення забруднення атмосфери. Цього року, окрім висаджування дерев, у рамках «Години Землі 2019» Креді Агріколь Банк на годину вимкнув підсвітку фасаду і реклами. Це знак солідарності з усіма прогресивними країнами, що турбуються про захист навколишнього середовища. Щороку дедалі більше компаній і людей приєднуються до акції, адже розуміють важливість відповідального ставлення до природи», – коментує Юрій Дзюба, директор департаменту логістики та управління нерухомістю Креді Агріколь Банку.
Банк уже третій рік поспіль продовжує турбуватися про довкілля, саджаючи дерева у різних районах столиці. Так Креді Агріколь компенсує викиди вуглекислого газу, що виникають внаслідок діяльності банку.
Підтримка екологічних проектів та зелених ініціатив є важливою складовою програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!». Нагадаємо, у 2016 році команда банку висадила 50 ялинок у парку ім. Т.Шевченка. Вже наступного року, у 2017, Креді Агріколь подарував 50 горобин та катальп Дорогожицькому парку. Втім, масштаби проекту розширилися і навесні 2018 року банк подарував 12 000 сіянців сосни звичайної для НПП «Голосіївський».
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас