Airbus буде встановлювати модулі для пасажирів у багажних відсіках літаків (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Airbus буде встановлювати модулі для пасажирів у багажних відсіках літаків (відео)

Фондовий ринок
1266
Європейський концерн Airbus, який займається літакобудуванням, планує встановлювати на перші широкофюзеляжні літаки нові пасажирські модулі для розміщення у вантажних відсіках. Їх почнуть встановлювати з 2021 року, а першим лайнером, який отримає такі модулі, стане A330.
Про це пише CNN. Згодом їх встановлюватимуть і на літаки A350.
Очікується, що за допомогою нових модулів авіаперевізники зможуть надавати ширший спектр послуг на повітряних суднах. Зокрема, зможуть встановити спальні зони або ігрові кімнати в багажні відсіки літаків. Забронювати модуль пасажири зможуть перед польотом.
Нові пасажирські модулі Airbus розробляє спільно з французькою компанією Safran з 2018 року. Розробники взяли за основу бортові модулі для екіпажу, де льотчики й бортпровідники відпочивають під час тривалих перельотів. Довжина модуля складе 2,4 метра, ширина — 4 метри, а висота — 1,55 метра.
У багажний відсік зазначених моделей літаків (A330 та А350) можна встановити до чотирьох модулів. Модулі можна буде встановлювати як під час складанні нових літаків, так і під час модернізації вже наявних суден.
За матеріалами:
hromadske
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас