Альфа-Банк Україна відзначено у рейтингу "Фінансовий Оскар 2018" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна відзначено у рейтингу "Фінансовий Оскар 2018"

Особисті фінанси
52
Популярний український журнал Бізнес традиційно визначив лідерів фінансового ринку за підсумками 2018 року в рейтингу «Фінансовий Оскар». Альфа-Банк Україна посів друге місце у номінації «Вибір населення» за досягнення у сфері обслуговування та залучення депозитів фізичних осіб. Іван Світек, генеральний менеджер Альфа-Банку Україна та голова правління Укрсоцбанку, увійшов у топ-3 банкірів року.
Минулого року Альфа-Банк Україна активно нарощував роздрібний кредитний портфель, продемонструвавши темп приросту + 43%. Завдяки цьому банк увійшов у топ-5 банків як драйвер споживання за досягнення у сфері кредитування населення. Також Альфа-Банк Україна відзначили серед лідерів карткового ринку, інтернет- та мобільного банкінгу та приватного банкінгу.
Сьогодні Альфа-Банк Україна продовжує утримувати лідерські позиції у кредитуванні населення. В установі можна отримати будь-який тип кредиту менш ніж за годину, а також оформити кредит онлайн.
Обрання переможців «Фінансового Оскару-2018» проводилося у два етапи. На першому етапі здійснювався відбір претендентів, виходячи з фінансових показників банків, їхньої динаміки та ваги діяльності на ринку за минулий рік. На другому етапі фінальне слово було за аудиторією. Протягом місця на сайті видання business.ua відбувалося відкрите голосування, де кожен охочий міг, спираючись на власний досвід та знання фінансового ринку, проголосувати за той чи інший банк.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас