СГ "ТАС" продовжує скорочувати строки виплат клієнтам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" продовжує скорочувати строки виплат клієнтам

Особисті фінанси
7
Усвідомлюючи, що саме обсяг та строки здійснення страхової виплати в разі настання страхової події мають найбільше значення для клієнтів, Страхова група «ТАС» активно працює над оптимізацією процесу врегулювання збитків, не лише максимально спрощуючи для страхувальників саму процедуру оформлення всіх документів для отримання відшкодування, але й систематично скорочуючи строки виплат.
Відповідні кроки в даному напрямку було зроблено й минулого року, за підсумками якого СГ «ТАС» значно зменшила «період очікування» клієнтами належної за укладеним договором страхування виплати. Так, середній строк врегулювання страхових випадків за договором КАСКО склав 14 днів, що є одним з найкращих показників по ринку.
Загалом страховиком протягом минулого року було врегульовано 5688 страхових подій за договорами страхування наземного транспорту. При цьому у 30% випадків виплату було здійснено в строк до п’яти днів, у 42% випадків – до 15 днів.
В свою чергу, за полісами ОСЦПВ минулого року було врегульовано 12243 страхові випадки, при цьому середній строк відшкодування за «автоцивілкою» в СГ «ТАС» склав 38 днів від дати отримання страховиком заяви на виплату. Варто зазначити, що, як свідчить статистика, кожна десята справа за полісом обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників врегульовується впродовж п’яти днів, що сміливо можна назвати рекордом для ринку. Ще понад третина випадків врегульовуються протягом 15 днів.
Нагадаємо, за підсумками 2018 року СГ «ТАС» було виплачено за укладеними договорами страхування 545,45 млн грн страхових відшкодувань. При цьому щоденний обсяг виплат компанії склав 2,18 млн грн, з яких 1,83 млн грн – за договорами автострахування: обов’язковою «автоцивілкою», КАСКО та «Зеленою карткою».
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас