За пошкоджений в ДТП Audi СГ "ТАС" виплатила понад 720 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За пошкоджений в ДТП Audi СГ "ТАС" виплатила понад 720 тис. грн

Особисті фінанси
21
Аварія із застрахованим СГ «ТАС» автомобілем Audi А8 сталася у Вінницькій області.
На повороті траси, слизької після дощу з мокрим снігом, машину клієнта компанії занесло, він не зміг впоратися з керуванням та допустив з’їзд автівки з дороги, де авто врізалося в дерево. В результаті пригоди було серйозно пошкоджено передню частину дорогого автомобіля, зокрема, розбито бампер, решітку радіатора тощо.
Страхова група «ТАС», отримавши повідомлення про випадок, згодом визнаний страховим, вжила всіх заходів для його оперативного врегулювання. Як засвідчила проведена експертиза, збитки страхувальника внаслідок аварії та пошкодження авто склали 720197 грн. Саме цю суму страховик й перерахував своєму клієнтові в якості страхового відшкодування.
Залишається додати, що Audi А8 було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».
Нагадаємо, вказаний договір включає в себе п’ять програм страхування транспортних засобів, що відрізняються наповненням та, відповідно, ціною. Зокрема, за програмою «1 зірка» автовласник має можливість застрахувати свій транспортний засіб на випадок знищення чи викрадення. В рамках своїх зобов’язань за програмою «2 зірки» Страхова група «ТАС» відшкодує також збитки в результаті ДТП, протиправних дій третіх осіб, пожежі, стихійного лиха тощо. За програмою «3 зірки» страхувальники також можуть розраховувати на отримання виплати без надання довідки поліції. В свою чергу, програма «4 зірки» передбачає відшкодування страховиком збитків внаслідок будь-яких пошкоджень авто. Водночас за програмою «5 зірок» СГ «ТАС» забезпечує розширене покриття та максимальний захист фінансових інтересів клієнтів на випадок будь-яких негараздів, що можуть трапитися з авто. Ще однією безсумнівною перевагою вказаної програми є прискорена виплата страхового відшкодування. Таким чином, в рамках договору «ЄвроКАСКО» кожен автовласник, в залежності від власних потреб, своїх фінансових можливостей, водійського досвіду тощо, може обрати оптимальний для себе варіант страхового захисту – і це при незмінно високій якості сервісу, що відповідає європейським стандартам, та за прийнятою ціною.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас