Державіаслужба дозволила SkyUp літати до Франції, YanAir до Швеції, Іраку та Німеччини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Державіаслужба дозволила SkyUp літати до Франції, YanAir до Швеції, Іраку та Німеччини

Фондовий ринок
209
Державна авіаційна служба України схвалила заявки авіакомпанії SkyUp (Київ) на виконання рейсів з Києва в Париж і Ніццу, а також з Харкова до Парижа, йдеться у відповідному рішенні, опублікованому на сайті Державіаслужби.
За підсумками засідання комісії відомства, SkyUp дозволили регулярно літати по три рази на тиждень з Києва і Харкова в Париж (Франція), а також з частотою два рази на тиждень з Києва до Ніцци (Франція).
Крім того, комісія задовольнила запит перевізника на збільшення частоти з двох до трьох рейсів на тиждень на повітряній лінії Київ – Санья (Китай).
Державіаслужба також дозволила авіакомпанії YanAir регулярно літати по три рази на тиждень з Києва та Одеси в Стокгольм (Швеція), а також з Одеси в Ербіль (Ірак), Дюссельдорф (Німеччина) і Сулейманію (Ірак)
Крім того, Державіаслужба дозволила авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України” (МАУ, Київ) літати з Києва в Гетеборг (Королівство Швеція) з частотою в сім рейсів на тиждень і збільшила частоту польотів для МАУ на напрямку Київ – Бургас (Республіка Болгарія) до п’яти на тиждень.
Як повідомлялося, українські авіакомпанії у січні 2019 року здійснили в рамках не більше ніж 15 хвилинного відхилення від розкладу 77,1% всіх рейсів з українських аеропортів, порівняно з попереднім виміром пунктуальності авіакомпаній за листопад 2018 року (79,4%), повідомляє Мінінфраструктури.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас