За ремонт Maserati СГ "ТАС" заплатила понад 1 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За ремонт Maserati СГ "ТАС" заплатила понад 1 млн грн

Особисті фінанси
28
Страхова група «ТАС» вже давно міцно закріпилася на ринку автострахування України, пропонуючи своїм клієнтам найсучасніші страхові продукти, розраховані на абсолютно всі сегменти автомобілістів – з різним рівнем потреб в страховому захисті та різними фінансовими можливостями. При цьому СГ «ТАС» завжди забезпечує найвищу якість страхових послуг, в тому числі на етапі врегулювання збитків, незалежно від того, який страховий продукт обирає автовласник. Зрозуміло, що такий клієнтоорієнтований підхід сприяє перманентному збільшенню кількості автомобілістів, що довіряють страховий захист своїх транспортних засобів саме СГ «ТАС». І йдеться не лише про звичні для наших доріг машини, але й про дуже рідкі в Україні авто найдорожчих в світі марок.
Страховий випадок з одним з таких автомобілів – марки Maserati – нещодавно було врегульовано компанією. Автомобіль, застрахований за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», потрапив в дорожньо-транспортну пригоду на Львівщині. На трасу, якою рухався автомобіль, несподівано вискочила з лісу лисиця. Водій, аби уникнути зіткнення, різко викрутив кермо, але не впорався з керуванням, автомобіль занесло на узбіччя, де він врізався в дерево. Внаслідок аварії було пошкоджено передню частину автівки: деформовано капот, праве крило, розбито бампер, блок-фару, решітку радіатора та скло в двері. За результатами проведеної експертизи збиток власника машини внаслідок події, визнаної СГ «ТАС» страховою, склав 1005941 грн. Страхова група «ТАС» в рамках своїх зобов’язань за договором КАСКО оперативно та в повному обсязі перерахувала страхове відшкодування своєму клієнтові, чим забезпечила швидкий та якісний ремонт застрахованого автомобіля.
Нагадаємо, за перші два місяці поточного року СГ «ТАС» було виплачено за укладеними договорами страхування 105,34 млн грн, з яких 88,52 млн грн склали відшкодування за договорами автострахування: ОСЦПВ, КАСКО та «Зеленою карткою».
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас