Шахрай обдурив власників авто на "єврономерах" на 9 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шахрай обдурив власників авто на "єврономерах" на 9 млн грн

Кримінал
3498
У Львівській області чоловік під виглядом митного брокера обдурив власників авто на “єврономерах” на більш ніж 8,5 млн грн.
Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області.
Слідство встановило, що до скоєння злочинів причетний 38-річний житель Яворівського району. Загальна сума збитків, завданих потерпілим, становить більш ніж вісім з половиною мільйонів гривень. Чоловік переховувався від слідства і був оголошений в розшук. Зараз зловмисника затримано, йому було повідомлено про підозру в скоєнні злочину.
1 квітня суд обрав для нього запобіжний захід – утримання під вартою строком 35 днів з можливістю внесення застави в розмірі 3 842 000 гривень.
Уточнюється, що в кінці лютого в поліцію із заявами про шахрайство з “розмитненням автомобілів” почали звертатися перші постраждалі. Всі вони пояснювали, що передали документи на транспортні засоби іноземної реєстрації та грошові кошти в сумі від 2000 до 4000 доларів чоловікові на ім’я Андрій, який видавав себе за митного брокера та обіцяв допомогти розмитнити ці автомобілі. Всього в поліцію надійшло 120 подібних заяв від мешканців Львівської, Рівненської, Тернопільської та Івано-Франківської областей.
За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 1, 2,3, 4 ст. 190 (шахрайство) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – від п’яти до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас