Креді Агріколь Банк отримав нагороду за найточніший макроекономічний прогноз України за 2018 рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Креді Агріколь Банк отримав нагороду за найточніший макроекономічний прогноз України за 2018 рік

Особисті фінанси
26
Креді Агріколь Банк став переможцем у номінації «Найточніший прогноз макроекономічних показників України за 2018 рік» за результатами дослідження британської компанії Consensus Economics
«Ця нагорода є гарним підтвердженням високого рівня експертизи і макроекономічного аналізу спеціалістів Креді Агріколь Банку, а також використання найкращих технологій і напрацювань глобального аналітичного підрозділу всієї групи Креді Агріколь, частиною якого є наш банк. Ми завжди намагаємося вдосконалювати свою роботу задля повнішого інформування наших клієнтів щодо макроекономічного середовища», – зазначає Олександр Печерицин, провідний економіст блоку фінансових ринків Креді Агріколь Банку.
Варто відзначити, що Креді Агріколь Банк вперше отримав нагороду від авторитетного дослідження «Consensus Economics». Окрім Креді Агріколь, до списку компаній, що здійснюють прогнози щодо України, входять 15 інших організацій – міжнародні банки та науково-дослідницькі організації. Для визначення переможця компанія використовувала прогнози ВВП та інфляції.
Про Forecast Accuracy Award:
«Consensus Economics» – один із лідерів з публікації макроекономічних прогнозів країн світу. Щомісяця компанія збирає прогнози понад 700 економістів у всьому світі. Компанія заснована в 1989 році для вимірювання очікувань, які слугують орієнтирами в макроекономічному прогнозі для менеджерів інвестування та планування, а також урядових та державних інститутів, для яких ці дані – корисні, своєчасні та точні.
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас