Креді Агріколь Банк підтримав бізнес-премію "створено жінками" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Креді Агріколь Банк підтримав бізнес-премію "створено жінками"

Особисті фінанси
22
Креді Агріколь Банк підтримав бізнес-премію "створено жінками"
У березні відбулося підведення підсумків та оголошення переможців премії для бізнес-леді «Створено жінками». Мета конкурсу – підтримка жіночого підприємництва в Україні. Креді Агріколь став партнером заходу, адже банк підтримує жіноче підприємництво та різноманіття у бізнесі, банк також бачить потенціал у стартапах. Креді Агріколь приносить в Україну глобальне бачення Групи щодо різноманіття. Конкурс засновано за ініціативи комітету бізнес-леді CCIFU (Французько-української торгово-промислової палати), до якого входять жінки-директори або члени комітету директорів французьких компаній в Україні.
«Протягом останніх років французькі компанії активно підтримують фемінізацію управлінських посад у бізнесі. Близько 40% компаній у Франції створені або ініційовані жінками. Звичайно, ситуація у Франції – не ідеальна, але ми бачимо інструменти і шляхи до її покращення. Ми віримо, що нам варто підтримувати підприємництво в Україні і досвід Франції може стати чудовим прикладом для України», – коментує Жан-Поль Пьотровскі, Президент Французько-української торгово-промислової палати.
«В Україні французькі компанії докладають зусиль, щоб просувати хист жінок у підприємництві й дедалі частіше довіряють їм управлінські посади, як це відбувається у Франції. Креді Агріколь став партнером конкурсу, адже вірить, що багатогранність талантів, які демонструють жінки в різних сферах економіки, дійсно заслуговує визнання та підтримки», – коментує Лариса Бондарєва, заступник Голови Правління Креді Агріколь Банку.
Переможниць обирали з 37 заявок, серед яких унікальні проекти різних видів бізнесу: архітектура, дизайн, фермерство, харчова промисловість тощо.
Перше місце у конкурсі зайняла Руслана Римарська, засновниця ПП «Будьмо здорові» та ТМ «Смакулі».
Друге місце – Наталія Олександренко і ПП «Арніка + ВБО».
Третє місце – Октябрина Лісовська та її проект «Babysss».
Про CCIFU
Французько-українська торгово-промислова палата заснована в 1994 році як Асоціація “Французька ділова спільнота в Україні” та в 2011 році приєдналась до міжнародної мережі французьких торгово-промислових палат. На сьогодні Асоціація нараховує більше 120 французьких і українських компаній, об’єднаних спільними інтересами для розвитку торгових відносин між Україною та Францією. Головне завдання CCIFU полягає в активації французької бізнес-спільноти та у супроводі французьких компаній, які бажають експортувати, розвиватися або розміститися в Україні.
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас