Nokia представила свій перший смартфон з отвором в екрані і потрійною камерою (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Nokia представила свій перший смартфон з отвором в екрані і потрійною камерою (фото)

Технології&Авто
757
HMD Global представила новий смартфон середнього рівня Nokia X71.
Так модель називається на тайванському ринку, де і відбувся її офіційний дебют, а в деяких інших регіонах вона буде представлена під позначенням Nokia 6.2, а не Nokia 8.1 Plus, як вважалося раніше.
Смартфон Nokia X71 виділяється двома головними особливостями.
Особливість перша – екран з точковим отвором під фронтальну камеру, як у смартфонів флагманської серії Samsung Galaxy S10. Це перший смартфон Nokia з врізаною в екран фронтальною камерою і третя така модель в середньому сегменті після Samsung Galaxy A8s (він же Samsung Galaxy A9 Pro) і Honor View 20 (він же V20). У випадку Nokia X71 використовується екран PureView Display діагоналлю 6,3 дюйма і роздільною здатністю 2316х1080 пікселів з незвичайним співвідношенням сторін 19,3:9. Екран займає 93% площі лицьової панелі, характеризується максимальною яскравістю 500 ніт і контрастністю 1:1400. У врізаній в екран фронтальній камері пристрою використовується сенсор зображення роздільною здатністю 16 Мп.
Друга особливість — потрійна основна камера ZEISS (вперше серед смартфонів Nokia) з сенсорами роздільною здатністю 48, 8 і 5 Мп (з головним з’єднаний ширококутний об’єктив з діафрагмою F/1,8, з другим — надширококутний об’єктив з діафрагмою F/2,4 і кутом огляду 120 градусів, а останній відповідає за аналіз глибини сцени). Все це доповнюється двокольоровим світлодіодним спалахом і функціями ШІ для автоматичного розпізнавання сцени і розширених можливостей зйомки в умовах недостатнього освітлення.
Базисом Nokia X71 виступає SoC Snapdragon 660, доповнена 6 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам’яті. До того ж передбачений слот для карт пам’яті microSD. У конфігурації пристрою також акумулятор ємністю 3500 мА·год з швидкою зарядкою потужністю 18 Вт, сканер відбитків пальців на задній панелі, два слоти для SIM карт (є підтримка 4G dual VoLTE), адаптери Wi-Fi 802.11 ac і Bluetooth, порт USB-C і стандартний роз’єм для навушників.
Nokia представила свій перший смартфон з отвором в екрані і потрійною камерою (фото)
Фото: Nokia
Nokia представила свій перший смартфон з отвором в екрані і потрійною камерою (фото)
Фото: Nokia
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас