NASA пропонує роботу: $19 000 за два місяці, не встаючи з ліжка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

NASA пропонує роботу: $19 000 за два місяці, не встаючи з ліжка

Особисті фінанси
5403
NASA і ESA (Європейське космічне агентство) пропонують роботу мрії – цілий день валятися в ліжку і отримувати за це зарплату. Причому непогану – $19 000 за 60 днів самовідданої “праці”.
Про це повідомляє NewYork Post.
Агенства хочуть досліджувати вплив тривалого перебування в умовах штучної гравітації на команди майбутніх космічних місій. Для цього відберуть 24 добровольці, від яких вимагається протягом двох повних місяців взагалі не вставати з ліжка. Лежати вони будуть таким чином, що ноги весь час будуть знаходитися трохи вище рівня голови, щоб кров відливала від кінцівок, провокуючи деградацію м’язів.
Експеримент буде проводитися в Німеччині з вересня по грудень 2019 року.
Саме таку ціну платять астронавти за тривале перебування в космосі. Наприклад, вчені, які відправляються на МКС, регулярно займаються на спеціальних тренажерах, щоб підтримувати своє тіло в хорошій формі. Тепер же вчені хочуть дізнатися, які переваги може обіцяти команді штучна гравітація.
В рамках експерименту будуть тестувати дві групи по 12 осіб (чоловіча і жіноча групи), кожна з яких буде відпочивати по 60 днів, час від часу здійснюючи поїздки на центрифугу. Обертальні вправи спровокують зворотний приплив крові до ніг, симулюючи ефект гравітації. Таким чином вчені сподіваються з’ясувати, які переваги може надавати штучна гравітація на живих астронавтів у тривалих місіях.
За матеріалами:
ain.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас