ПУМБ продовжує підтримувати програму "Таланти з регіонів" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ продовжує підтримувати програму "Таланти з регіонів"

Особисті фінанси
15
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) продовжує у рамках стратегічного партнерства з Київською школою економіки (KSE) підтримувати програму «Таланти з регіонів». Банк виділив понад 1,3 млн гривень благодійної фінансової допомоги, яка піде на покриття 10 грантів для студентів з регіонів.
«Сьогоднішні студенти завтра прийдуть працювати в фінансові установи. Тому подбати про якісний рівень їхньої освіти – одне з пріоритетних завдань для банків. ПУМБ і надалі планує продовжувати співпрацю з Київською школою економіки, щоб якомога більше талановитих дітей мали шанс отримати якісну освіту у сфері фінансів», – прокоментував Голова Правління ПУМБ Сергій Черненко.
Спробувати свої сили та вступити на дворічну магістерську програму з економічного аналізу можуть усі охочі студенти, які вже мають диплом бакалавра одного з регіональних вишів. Вступна кампанія триватиме з березня по липень 2019 року. Більше інформації про програму «Таланти з регіонів» можна дізнатися за посиланням
А поки майбутні стипендіати готуються до вступних іспитів, їхні попередники мотивують своїми досягненнями. Софія Дунець, студентка, що навчається на програмі «Таланти з регіонів» та отримала грант на навчання від ПУМБ, увійшла до однієї із 4х команд-фіналістів престижного фінансового змагання Ukraine CFA Challenge 2019.
«Я вважаю, що молодь в малих містечках повинна мати рівні можливості і доступ до тих самих ресурсів, що і молодь у великих містах. Це як забіг на дистанції – всі рушають від однієї стартової лінії, а вже приходять першими на фініш, звичайно, найсильніші. Тому я щиро вдячна спонсорам гранту за надані стартові можливості, а KSE – за європейський рівень освіти, в основі якого повага до студента і розкриття його індивідуальності помножені на високі стандарти викладання. Тож бажаю всім хорошого старту і переможного фінішу!», – прокоментувала Софія.
Нагадаємо, Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) в рамках стратегічного партнерства з Київською Школою Економіки (KSE) розпочав в 2018 році підтримку освітньої програми «Таланти з регіонів». ПУМБ надає 10 грантів для навчання на дворічній магістерській програмі з економічного аналізу у KSE для студентів з регіонів, а також покриває витрати на їх проживання в Києві.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас