Квітневі категорії Cash'U CLUB для розвитку та подорожей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Квітневі категорії Cash'U CLUB для розвитку та подорожей

Особисті фінанси
54
1 квітня оновлено список категорій «СУПЕРбонусів» у програмі лояльності Cash’U CLUB від Альфа-Банку Україна. Залежно від клубного статусу учасники можуть обрати від 2 до 5 категорій, по яких передбачено підвищений кешбек.
У квітні всім учасникам доступні СУПЕРбонусні категорії «Медичні заклади», «Спорт і фітнес» та «АЗС». Для власників статусу Silver додаються «Автобусні каси», «Взуття», «Малювання та рукоділля». Учасники програми, які досягли рівня Gold, можуть отримати кешбек в Duty Free та за покупку дитячих товарів. А для статусу Platinum на вибір додано категорії «Залізничні каси» та «Книжкові магазини».
Широкий вибір підвищених категорій спонукає до розвитку, оновлення та подорожей! Гарна нагода пройти медичний профілактичний огляд, придбати давно омріяний велосипед чи абонемент до спортклубу чи запланувати весняні й літні подорожі. Переглянути свій статус, перелік підвищених категорій та розмір кешбека можна в мобільному додатку Alfa-Mobile Ukraine.
У квітні учасники програми Cash’U CLUB отримають ще більше можливостей для отримання кешбека. Зовсім скоро у мобільному додатку Alfa-Mobile Ukraine для учасників клубу з’явиться розділ «Мої акційні пропозиції», завдяки якому можна відчутно поліпшити стан свого «кеш’ю»-рахунку та підвищити свій статус у Cash’U CLUB. Адже нагородою за участь у будь-якій з акцій є додаткові «кеш’ю»: у вигляді збільшеного кешбека або фіксованої суми бонусів. Головне, що обирати чи якось підтверджувати свою участь у акції не потрібно. Це відбудеться автоматично онлайн, так само й нарахування «горіхових» бонусів, одразу після виконання умов акції. Перелік акцій може відрізнятися у різних категорій клієнтів з метою надання найбільш актуальних пропозицій.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас