Відкривай депозит у два кліки в Alfa-Mobile Ukraine — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відкривай депозит у два кліки в Alfa-Mobile Ukraine

Особисті фінанси
23
Альфа-Банк Україна оновив мобільний додаток Alfa-Mobile Ukraine. Тепер клієнти можуть відкрити депозит з річною ставкою до 21% просто за допомогою мобільного телефону. Також реалізовано новий спрощений процес реєстрації, додано опцію вибору мови і можливість змінити PIN-код у режимі реального часу.
Користувачам Alfa-Mobile Ukraine доступний весь перелік вкладів від Альфа-Банку Україна – найвигідніші пропозиції на ринку з можливістю розміщення від 3 місяців і рекордною річною ставкою до 21%. Оформлення та управління внеском здійснюється у розділі «Депозити», де показано ключову інформацію про вид депозиту, ставки, умови розміщення.
Альфа-Банк Україна має високий рівень надійності, а також довіри з боку клієнтів. Популярний фінансовий портал «Мінфін» неодноразово називав Альфа-Банк Україна лідером з довіри і лояльності вкладників. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
Список сервісів для карткових продуктів у мобільному додатку Alfa-Mobile Ukraine також розширено опцією встановлення та зміни PIN-коду, завдяки чому більше не потрібно шукати банкомат або звертатися до відділення банку. Розділ «Інше» доповнено опцією вибору мовної версії додатку. Сьогодні доступні українська та російська мова, а в наступних релізах буде реалізована ще й англомовна версія.
Усіх, хто використовує сервіс онлайн-обміну валюти, порадує новина про те, що ліміт на покупку валюти в розмірі 150 тис. грн на день тепер діє у межах календарного дня. Таким чином, здійснити покупку валюти за більш вигідним курсом можна навіть у вихідні. Власники кредитної картки Travel помітять зміни у розділі «Бали мандрівника». Для зручності клієнтів кількість балів тепер показано в гривневому еквіваленті. Таким чином, з кількості балів відразу зрозуміло, яку суму можна повернути за travel-покупки: квитки, бронювання готелів, оренду авто та інші туристичні категорії.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас