"Фінансовий Оскар": СГ "ТАС" увійшла в ТОП-5 онлайн-страховиків країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Фінансовий Оскар": СГ "ТАС" увійшла в ТОП-5 онлайн-страховиків країни

Особисті фінанси
38
Стрімкий розвиток інноваційних технологій в світі не міг не вплинути і на вітчизняний страховий ринок. Щоправда, аналітики зазначають, що в сфері страхування новітні технології застосовуються не так широко та активно, як, наприклад, в банківському секторі, і далеко не всіма страховиками. Водночас експерти проекту «Фінансовий Оскар», заснованого авторитетним виданням «Бізнес», відзначили п’ятірку українських страхових компаній, що досягли значних успіхів в галузі онлайн-страхування, найефективніше на ринку впроваджуючи ІТ-проекти в сфері страхування клієнтів-фізосіб. Саме ці компанії стали переможцями премії «Фінансовий Оскар» в номінації «Страховик онлайн». Гідне місце в цій п’ятірці посіла й Страхова група «ТАС», що в своїй діяльності традиційно велику увагу приділяє питанням впровадження інноваційних технологій.
Так, компанія однією з перших на ринку надала можливість своїм клієнтам оформляти договори страхування через інтернет. На сайті компанії для зручності відвідувачів ресурсу та оперативного вирішення питань, що найчастіше виникають в них, «працює» чат-бот, що наразі є досить рідким «явищем» для сайтів українських страховиків, як підкреслюють експерти.
Нагадаємо, що, за даними Моторного (транспортного) страхового бюро України, станом на 1 березня поточного року українськими автовласникам було загалом оформлено 230 електронних полісів обов’язкової «автоцивілки», при цьому щомісячний приріст е-полісів складає 20-30%. Наразі право оформляти поліси ОСЦПВ в електронному вигляді мають 37 страховиків. Як свідчить статистика МТСБУ, Страхова група «ТАС» посідає гідне місце в «п’ятірці» страхових компаній, що найактивніше продають поліси обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників онлайн. Так, за рік з моменту запровадження е-полісу компанією було укладено 10345 відповідних договорів, загальний обсяг надходжень за якими склав 5817462 грн.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас