Акція! Весняні Дні заощаджень від Райффайзен Банку Аваль та УНІКА Життя -розіграш призів, подарунки та нові можливості накопичення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акція! Весняні Дні заощаджень від Райффайзен Банку Аваль та УНІКА Життя -розіграш призів, подарунки та нові можливості накопичення

Особисті фінанси
64
З 1 по 30 квітня в мережі відділень Райффайзен Банку Аваль відбудеться чергова спеціальна акція «Дні заощаджень з Райффайзен Банком Аваль і УНІКА Життя».
У Дні заощаджень клієнти банку зможуть отримати індивідуальну консультацію про накопичувальне страхування життя і дізнатися про те, як:
- забезпечити собі фінансовий захист і подбати про добробут своєї сім’ї;
- накопичити на здійснення мрії і забезпечити гідну освіту дитині;
- придбати власне житло;
- отримати додаткову пенсію.
Ви зможете дізнатися про те, як дивитися в майбутнє з упевненістю і насолоджуватися життям, користуючись перевагами надійних сучасних фінансових інструментів.
Для участі в акції необхідно укласти договір накопичувального страхування життя в одному з відділень Райффайзен Банку Аваль, що задіяні в акції по всій Україні, і стати учасником розіграшу МЕГА-призу на вибір переможця – електросамоката, кавоварки або дзеркала-відеореєстратора.
УМОВИ АКЦІЇ:
1. Період проведення: 01-30.04.2019
2. Мережа відділень Райффайзен Банку Аваль:
- всього в акції беруть участь 110 відділень банку по всій Україні
3. Формат: 5 хвиль, кожна хвиля = 22 відділення.
4. Умови призовий акції:
при укладанні договору накопичувального страхування життя у відділеннях Райффайзен Банку Аваль, задіяних у акції, з 01.04.2019 по 01.04.2019, клієнт отримує гарантований подарунок – портативний PowerBank
Для участі у розіграші МЕГА-призу в період з 01.04. 2019 по 30.04.2019 необхідно укласти договір накопичувального страхування життя в будь-якому з 110 відділень РБА, що задіяні в акції, з сумою річного платежу від 4 тис. грн (при виборі опції «щомісячний платіж» – від 1 тис. грн). При укладенні такого договору, клієнт стає учасником розіграшу МЕГА-призу акції (електросамоката, кавоварки або дзеркала-відеореєстратора). Переможець розіграшу вибирає один з трьох запропонованих МЕГА-призів.
5. Під призом мається на увазі придбання (PowerBаnk, електросамокат, кавоварка, дзеркало-відеореєстратор) кожної одиниці за 1 грн.
6. Дата розіграшу головного призу – 01.06.2019. Переможець розіграшу визначається випадково за допомогою онлайн-сервісу https://www.random.org/lists/.
7. Процес проведення розіграшу буде записаний на відео з подальшою публікацією на відповідній офіційній веб-сторінці страхової компанії «УНІКА» www.uniqa.ua.
8. Перелік відділень банку та графік проведення в них Днів заощаджень розміщений тут RBA Branch List.xlsx
9. Дні заощаджень проходять на всій території України (за винятком АР Крим, а також населених пунктів Донецької і Луганської областей, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження).
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас