Horizon Capital інвестував $10 млн в українського розробника систем безпеки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Horizon Capital інвестував $10 млн в українського розробника систем безпеки

Фондовий ринок
1316
Українська компанія Ajax Systems, яка займається розробкою систем безпеки, залучила $10 млн інвестицій від компанії Horizon Capital.
Інвестором став новий фонд Horizon Capital – Emerging Europe Growth Fund III, LP (EEGF III), загальний розмір якого становить $200 млн. В результаті угоди Horizon Capital отримав міноритарний пакет компанії Ajax Systems.
“Ми маємо честь стати партнерами з Олександром Конотопським, талановитим засновником Ajax Systems, і його вражаючою командою менеджменту, і з нетерпінням чекаємо на співпрацю протягом наступних років для успіху компанії”, – прокоментувала Олена Кошарна, засновник та головний виконавчий директор Horizon Capital.
Повідомляється, що фонд викупив частину частки Ajax Systems у першого інвестора – SMRK (фонд інвестував $1 млн в 2015 році), а також частину акцій – у менеджменту компанії.
«Ajax Systems зростає дуже швидкими темпами, при цьому більш ніж 70% доходу надходить від експортних продажів до більш ніж 75 країн, переважно ЄС. Ми щасливі, що основу нашої команди складають українські інженери і розробники світового рівня, пишаємося результатами своєї роботи», – зазначив Олександр Конотопський, засновник і директор компанії Ajax Systems.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас