ПУМБ – перший банк-партнер компанії COMARCH в Україні з реалізації електронного факторингу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ – перший банк-партнер компанії COMARCH в Україні з реалізації електронного факторингу

Особисті фінанси
64
Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) відтепер надає юридичним особам послуги електронного факторингу на платформі COMARCH e-invoicing. Такі нововведення стали можливі завдяки початку співпраці банку з міжнародною ІТ-компанією COMARCH, яка спеціалізується на розробці унікальних рішень в обміні фінансовою, комерційною, логістичною документацією у вигляді електронного документу безпосередньо між комп’ютерними системами бізнес-партнерів.
Юридичні особи, які користуються електронним факторингом від ПУМБ, вже відчули усі переваги фінансової послуги: гарантовану безпечну передачу комерційної інформації, уникнення витрат, пов’язаних з паперовим документообігом, отримання та зберігання документів онлайн тощо.
Так, однією з перших, хто підключився до факторингу ПУМБ на платформі COMARCH e-invoicing, стала компанія-постачальник ТОВ «Стор Фуд Дистриб’юшн», яка є ексклюзивним імпортером європейських брендів продуктів харчування в Україні та співпрацює з найбільшими торговельними мережами як METRO, Varus, АТБ, Ашан, BILLA та іншими.
«Кількість клієнтів малого та середнього бізнесу, що працюють з факторингом від ПУМБ налічує понад тисячу компаній. Даний продукт є зручним фінансовим інструментом для тих клієнтів, які працюють з підприємствами на умовах відстрочки платежу і для яких час – найцінніший ресурс. Електронний документообіг від COMARCH значно спрощує передачу документів по факторингу між всіма учасниками процесу, економить час, не потребує витрат на передачу паперових документів. Ми пишаємось тим, що першими в Україні можемо надавати клієнтам ПУМБ ще більш вдосконалені послуги» – коментує Олена Рудик, директор Департаменту по роботі з малим бізнесом ПУМБ.
Нагадаємо, що ПУМБ займає лідируючі позиції серед українських банків з надання послуг факторингу, а його частка на ринку складає понад 25%.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас